• Internetes élő közvetítés megtekintése a Hit Parkból

  Az élő adás csak az istentiszteletek élő közvetítése alatt érhető el, ez a vasárnapi napokon kb. 11:00-13:00 közötti időszakot jelenti. Más időpontokban nincs közvetítés ezen az oldalon. Adásidőn kívül a Vidám Vasárnap weboldalán az Archívum menüpont alatt lehetséges megtekinteni a korábbi Vidám Vasárnapokat.

 • Navigálás az oldalon

  Az élő adás ideje alatt a honlap kezdő oldalán megjelenik az "Élő adás" felirat, alatta az adás megtekintéséhez szükséges linkekkel (zászlók). A nyelv kiválasztása után a kiválasztott minőségű adás linkre kell kattintani, illetve az eszköz típusára. Így indul be az élő adás megtekintése. Ezek a linkek adás időn kívül nem érhetőek el.

 • Kapcsolódás az adáshoz

  Az élő közvetítés szombatonként 19:00-kor, vasárnapi közvetítés esetén 11:00-kor kezdődik, de az adás kezdete előtt pár perccel már lehetséges kapcsolódni a rendszerhez. Az élő adás kezdetéig ilyenkor képeket látnak az adáshoz kapcsolódó nézők. Amennyiben a képek vetítése beindult, nincs szükség további teendőre, a kép galéria helyén az adás kezdésekor meg fog jelenni az istentisztelet képpel és hanggal.

 • Adások sebessége

  Az internet kapcsolat sebességétől függően lehetséges választani az adáslinkek között. Az internet kapcsolat sebességét több módon lehetséges tesztelni, pl. ezeken az oldalakon:

  http://speedtest.net/

  http://www.bandwidthplace.com/

  Az internet kapcsolat sebességéhez mérten célszerű az adás linkek között választani, javasoljuk hogy az internet kapcsolat sebessége legalább kétszerese legyen a kiválasztott adás sebességénél, ellenkező esetben az adás lejátszása szaggat és akadozik.